logo

Autentificare

Pentru a accesa portalul Inspectiei Muncii, introduceti utilizatorul, parola si codul de validare corespunzator imaginii de mai jos:

Autentificarea a eșuat. Vă rugăm să corectați erorile și să încercați din nou.

Reține numele de utilizator și parola
Informații suplimentare referitoare la portalul ReGES sau aplicația Revisal pot fi consultate în cadrul rubricii Răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro.

Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor, începând cu data de 1 iunie 2019, o versiune actualizată a portalului pentru transmiterea registrului de evidenţă a salariaţilor conform prevederilor HG 905/2017 cu modificările şi completările ulterioare.
Detaliile modificărilor aduse în noua versiune, 6.0.7 (publicată în data de 1 iunie 2019 ), precum și specificațiile tehnice ce se adresează cu precădere angajatorilor ce utilizează aplicații proprii de gestiune a salariaților sunt publicate în secțiunea www.inspectiamuncii.ro/reges. În perioada următoare, versiunile vechi ale aplicației Revisal, 6.0.5 si 6.0.6, vor funcționa în paralel cu cea nou introdusă.
© 2019, TeamNet. Toate drepturile rezervate. Versiunea 6.0.7.0