logo

Autentificare

Pentru a accesa portalul Inspectiei Muncii, introduceti utilizatorul, parola si codul de validare corespunzator imaginii de mai jos:

Autentificarea a eșuat. Vă rugăm să corectați erorile și să încercați din nou.

Reține numele de utilizator și parola
Informații suplimentare referitoare la portalul ReGES sau aplicația Revisal pot fi consultate în cadrul rubricii Răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro.

Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor, începând cu data de 8 aprilie 2023, o versiune actualizată a portalului pentru transmiterea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic conform prevederilor HG nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile HG nr. 500/2011.
Detaliile modificărilor aduse în noua versiune, 6.0.9 (publicată în data de 8 aprilie 2023 ), precum și specificațiile tehnice ce se adresează cu precădere angajatorilor ce utilizează aplicații proprii de gestiune a salariaților sunt publicate în secțiunea www.inspectiamuncii.ro/reges. În perioada următoare, versiunea veche a aplicației Revisal, 6.0.8, va funcționa în paralel cu cea nou introdusă.
© 2022, TeamNet. Toate drepturile rezervate. Versiunea 6.0.9.0